Home

Dokter Corrie alle afleveringen

Alle afleveringen van De Dokter Corrie Show (SchoolTV). Hiermee kan je op een ongedwongen, luchtige manier seksuele voorlichting geven aan kinderen Dokter Corrie, hilarisch vertolkt door Martine Sandifort, praat met allerlei bekende Nederlanders over hoe zij de puberteit hebben ervaren Dokter Corrie leert je alles over seksualiteit, puberteit en relaties. Op dit YouTube-kanaal vind je allerlei fragmenten uit de afleveringen van haar eigen show: De Dokter Corrie Show

Dokter Corrie Schooltv Alle Afleveringen

De Dokter Corrie Show is een programma op de Nederlandse TV van NPO 3 dat door de bezoekers van Telezien gewaardeerd is met een gemiddelde van 3,2 sterren. We hebben momenteel 5 afleveringen in ons archief, waarvan de eerste in maart 2019 is uitgezonden Dokter Corrie vertelt je alle do's en don'ts over liefde via het internet, onderzoekt de gevaren én praat hierover met de mannen van StukTV. Flirten zij weleens online? Alle afleveringen Kijk verder. De Dokter Corrie Show | Prostitutie zo 24 apr. 2016 23:07 De Dokter Corrie Show | Voortplanting zo 17 apr. 201

In de puberteit gieren de hormonen door je lijf. Als puber voelt het soms alsof je in het middelpunt lijkt te staan en dan krijg je tot overmaat van ramp ook nog eens een pukkel op je neus. Dokter Corrie onderzoekt deze week hoe hormonen werken en wat ze precies in de puberteit met je emoties doen. Ze praat met DJ Tony junior.Hoe werken hormonen Dokter Corrie bespreekt homoseksualiteit. Kun je eigenlijk zien of iemand homo of hetero is? Dokter Corrie praat met verschillende koppels over hun relatie. BN'er van d 22-03-2019. NTR. Alle afleveringen bekijke Kijk voor meer tips & tricks op www.dedoktercorrieshow.nl! Fragment uit De Dokter Corrie Show. Kijk voor hele afleveringen op www.dedoktercorrieshow.n

De complete afleveringen kunt u bekijken op www.schoolTV.nl. Dr. Corrie is tot stand gekomen in samenwerking met Rutgers WPF (voorheen Rutgers Stichting). Reacties. Uit de vele reacties van ouders en leerkrachten blijkt dat zij de inhoud en vormgeving van 'dr. Corrie' pedagogisch totaal onverantwoord vinden. Petitie Stop dokter Corrie Dit is Dokter Corrie's eigen podcast! Iedere week laat Dokter Corrie je een mooi, grappig of spannend verhaal horen. Echte mensen vertellen echte verhalen over hun eerste keer zoenen, liefdesverdriet, verkering en meer van dat soort dingen

De Dokter Corrie Show. Dokter Corrie ontdekt dat een kindje krijgen nog niet zo simpel is. Ze doet verslag van de wedstrijd tussen zaadcellen. Er kan er maar een de winnaar zijn, de snelste zaadcel bevrucht het eitje Dokter Corrie geeft antwoord Niki Padidar ism NTR Dokter Corrie. Wie heel veel van seks weet en er ook nog eens heel grappig over kan vertellen is Dokter Corrie. Ze groeide al snel uit tot favoriet van menig basisschoolleerling. Dokter Corrie maakt op een onorthodoxe manier alles rond seksualiteit en relaties bespreekbaar. Iemand moet het doen Dokter Corrie Oe hoe. Beste kijker Welkom bij de enige echte Dokter Corrie Show Het programma waar je antwoord krijgt op al je vragen over seksualiteit! Zij is er klaar voor en geef haar een warm applaus Hierrrrr is De Dokter Corrie Show! Dokter Corrie. 2 e versie. Dokter Corrie Oe hoe. Het hoogtepunt op televisie Onze enige echte dokter van de. Dokter Corrie was een televisierubriek over puberteit en seksualiteit in het Nederlands, waarin Martine Sandifort het gelijknamige personage speelde. De rubriek werd onder meer uitgezonden in het Schooltv-weekjournaal van de NTR.Het kenniscentrum voor seksualiteit Rutgers WPF gaf voor de rubriek inhoudelijk advies. De rubriek werd voor het eerst uitgezonden op 6 september 2013

En Dokter Corrie heeft natuurlijk ook nog een paar handige tips. Alle afleveringen Kijk verder. De Dokter Corrie Show | Homoseksualiteit za 14 feb. 2015 03:53 De Dokter Corrie Show | Erectie za 14 feb. 2015 03:38 De Dokter Corrie Show | Zoenen za 14 feb. 2015 04:0 8-sep-2015 - Alle afleveringen van De Dokter Corrie Show (SchoolTV). Hiermee kan je op een ongedwongen, luchtige manier seksuele voorlichting geven aan kinderen Dokter Corrie is 'heel blij en trots' dat ze vanaf januari haar eigen Dokter Corrie Show krijgt op NPO Zapp. 'En ik weet ook zeker dat niet iedereen er blij mee zal zijn, maar je kunt nou eenmaal. Vanaf zondag 17 april om 18.00 uur is Dokter Corrie weer te zien in haar eigen programma bij de NTR: De Dokter Corrie Show, bij NPO Zapp. Rutgers adviseert de NTR over relevante onderwerpen die passen bij de ontwikkelingsfase van kinderen. Dokter Corrie (Martine Sandifort) geeft seksuele voorlichting aan kinderen vanaf 9 jaar en beantwoordt prangende vragen over puberteit

Schooltv: Programma - De Dokter Corrie Sho

Deze aflevering van Dokter Corrie gaat over het aangeven van grenzen. Hoe doe je dat? Dokter Corrie bezoekt een training van Marietje Kessel waar ze dit aan kinderen leren. Wat moet je doen als iemand iets doet wat jij niet wilt? Een slachtoffer van seksueel misbruik vertelt openlijk haar verhaal Dekker vindt seksvoorlichting Dokter Corrie best grappig . Staatssecretaris Sander Dekker (Media) heeft vanwege de ophef over het Schooltv Weekjournaal een paar afleveringen teruggekeken en is tot.

Dokter Corrie - YouTub

Dokter Corrie aflevering Verliefd met Euvgenia. Dokter Corrie is erg leerzaam! http://www.youtube.com/watch?v=RDHqThwyzA Alle Dokter Corrie video's zijn gratis te bekijken zonder vervelende reclames vooraf zoals bijvoorbeeld op KinderTube. Het is zeer gemakkelijk om de afleveringen af te spelen, je klikt op de afbeelding, vervolgens opent een nieuwe pagina, waarop je op de PLAY-knop kunt drukken om de Dokter Corrie aflevering te bekijken Uitzending gemist van De Dokter Corrie Show op NPO 3? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen van De Dokter Corrie Show

Dokter Corrie | Schooltv | Alle Afleveringen

Dokter Corrie is een opstap om over seks te praten. Ik zie in de trainingen die ik geef dat zo'n ludieke opstap vaak kan helpen. Ouders en leraren vinden het vaak een moeilijk onderwerp. Het betekent niet dat leraren in de klas haar manier van praten moeten overnemen. Dokter Corrie sluit naar mijn idee aan bij de taal van jongeren Alle Dokter Corrie video's zijn gratis te bekijken zonder vervelende reclames vooraf zoals bijvoorbeeld op KinderTube. Het is zeer gemakkelijk om de afleveringen af te spelen, je klikt op de afbeelding, vervolgens opent een nieuwe pagina, waarop je op de PLAY-knop kunt drukken om de Dokter Corrie aflevering te bekijken Hier vind je alle afleveringen van de serie The Good Doctor. Hier staan zowel de uitgezonden afleveringen als de komende aflevering

De Dokter Corrie Show gemist? Kijk alle uitzendingen bij

Sinterklaas gaat met zijn tijd mee! Dit jaar verschijnt het Sinterklaasjournaal als podcast ! Presentatie uiteraard door Dieuwertje Blok Hier vind je alle afleveringen van de serie The Flying Doctors. Hier staan zowel de uitgezonden afleveringen als de komende aflevering Hier vind je alle afleveringen van de serie Dokter Deen. Hier staan zowel de uitgezonden afleveringen als de komende aflevering Korte audioverhaaltjes, van ongeveer 1 minuut. Wij maken gebruik van (analytische) cookies en vergelijkbare technieken. Met cookies van derden kunnen gepersonaliseerde advertenties worden getoond Hoe weet je dat je verliefd bent? En hoe weet je of iemand verliefd op jou is? Dokter Corrie zoekt het voor je uit. Ze vertelt wat je voelt als je verliefd bent en waarom je verliefd op iemand wordt. Mainstreet vertelt over hun ervaringen met verliefdheid. Bron: NTR. 18 Maart 2019; Bekijk hier alle afleveringen van De Dokter Corrie Sho

De Dokter Corrie Show gemist? Start met kijken op NPO Star

  1. Seks: Je hoort er vaak over, maar wat is het eigenlijk? Dokter Corrie vertelt je er alles over. Birgit Schuurman deelt haar ervaring. Ook vraagt Dokter Corrie mensen op straat naar hun mening. Vrijen kan heel leuk zijn en heel belangrijk: je moet het allebei willen! Bron: NTR. 01 Augustus 2017; Bekijk hier alle afleveringen van De Dokter Corrie.
  2. ‎Dit is Dokter Corrie's eigen podcast! Iedere week laat Dokter Corrie je een mooi, grappig of spannend verhaal horen. Echte mensen vertellen echte verhalen over hun eerste keer zoenen, liefdesverdriet, verkering en meer van dat soort dingen. Luister je mee
  3. Bekijk de aflevering Zelfbevrediging Uitgebreide beschrijving. Dokter Corrie legt je alles uit over fijne plekjes op je lichaam. Kinderen ontdekken hun lichaam, pubers doen soms aan zelfbevrediging en dat mag, maar het hoeft niet. Je hoeft je er zeker niet voor te schamen en het is niet schadelijk voor je gezondheid
  4. Podcast van het TV programma Het klokhuis. Een informatief programma voor kinderen van negen tot vijftien
  5. De Dokter Corrie Show is terug bij NTR op NPO ZAPP met acht nieuwe afleveringen. Vanaf zondag 17 april geeft Dokter Corrie (Martine Sandifort) seksuele voorlichting aan kinderen vanaf 9 jaar en beantwoordt zij prangende vragen over puberteit, relaties en seksualiteit. Dokter Corrie chat iedere aflevering over deze onderwerpen met een BN'er

Voor de aflevering van morgen was ik naar de kermis, wat een feestje is dat toch altijd! Hihi xx! Heeft u de uitzending gemist van De Dokter Corrie Show, Condooms, op Nederland 3. Bekijk deze uitzending van De Dokter Corrie Show van 03 Augustus 2017 nu gratis onlin Dokter Corrie praat met verschillende koppels over hun relatie. BN'er van de week is Rik van de Westelaken. Dit is een aflevering van 'De Dokter Corrie Show' Dokter Corrie, hilarisch vertolkt door Martine Sandifort, praat met allerlei bekende Nederlanders over hoe zij de puberteit hebben ervaren Ook Dokter Corrie schenkt op haar eigen wijze aandacht aan verschillen in ervaringen, verlangens, wensen en opvattingen over relaties en seksualiteit. Seksuele vorming naar mijn hart! Gekluns. Zo praat in de aflevering over zoenen het puberpanel met elkaar over hun eerste zoen en alle heerlijke, verwarrende of onprettige gevoelens

De Dokter Corrie Show - Online - Zap

Dokter Corrie zoekt het voor je uit. Ze vertelt wat je voelt als je verliefd bent en waarom je verliefd op iemand wordt. De Dokter Corrie Show is door NPO 3 uitgezonden op maandag 18 maart 2019 om 16:50 uur Dokter Corrie bezoekt een lingeriewinkel om alles te weten te komen over BH's en praat met Anna Speller over het krijgen van borsten. Bekijk de aflevering Borsten Uitgebreide beschrijving. Of je het nou wil of niet, als meisje krijg je in de puberteit borsten. Borsten zijn er in alle soorten en maten en zijn altijd verschillend De Dokter Corrie Show keert zondag 17 april terug bij de NTR op NPO Zapp met acht nieuwe afleveringen. In het programma geeft Martine Sandifort seksuele voorlichting aan kinderen vanaf negen jaar. Dokter Tinus was een Nederlandse televisieserie, die startte in 2012.. Dokter Tinus was een Nederlandse bewerking van de Britse serie Doc Martin en gaat over een plattelandsdokter in Wourkem. Op 29 augustus 2012 zond SBS6 de eerste aflevering uit. Woudrichem (Brabants: Woerkum) figureert als standplaats voor de serie.Op 26 januari 2018 maakte SBS bekend wegens tegenvallende kijkcijfers geen.

Zondag: bord op schoot en kijken naar Dr Corrie! Gisteren presenteerde Dokter Corrie op onnavolgbare wijze de allereerste aflevering van de Dr Corrie Show over relaties en seks de aan de pers. Samen met de NPO maakte zij een fraaie knieval naar de ouders die haar rubriek in het SchoolTVWeekjournaal wilden boycotten Dokter Corrie vertelt, laat zien en legt uit. Op haar spiksplinternieuwe site www.dedoktercorrieshow.nl helpt Dokter Corrie kinderen verder: ze kunnen afleveringen terugkijken, zelf op onderzoek uitgaan, de bodycheck doen en tips & tricks vinden over allerlei puberzaken. De Dokter Corrie Show is vanaf 17 april iedere zondag te zien om 18.00 uur bij NPO Zapp op 3 Dokter Corrie praat met Nienke van Het Klokhuis over het vrouwelijk geslachtsdeel.Meer Kut, vind jij dat ook zo'n lelijk woord? Vagina klinkt veel vrouwelijker en sierlijker! Dokter Corrie gaat dieper in op de vagina en komt er in een kutcake-workshop achter hoe een vagina in elkaar zit

Eerder op de dag werd door tegenstanders van Dokter Corrie een petitie met 8000 handtekeningen aangeboden. Dekker vindt het dan ook niet nodig om in het programma in te grijpen Dokter Corrie over de do's en don'ts bij internetliefde.Meer Tegenwoordig wordt er online heel wat afgeflirt. Maar hoe ga je daar mee om? Dokter Corrie vertelt je alle do's en don'ts over liefde via het internet, onderzoekt de gevaren én praat hierover met de mannen van StukTV In alle bovenbouwgroepen moeten de leerkrachten, als ze het weekjournaal willen kijken met de kinderen, de aflevering van dokter Corrie overslaan. Dus ik zou iedereen adviseren heel eenvoudig je bedenkingen tav dokter Corrie kenbaar te maken aan een leerkracht of teamleider, wie weet. Er is ook een podcastserie: Dokter Corrie's Eerste Keren. In België hebben ze ondertussen trouwens een eigen Dokter Corrie: Dokter Bea. En ook in Canada en Australië komen binnenkort series die geïnspireerd zijn op het programma. Oude afleveringen kun je hier bekijken en dit is Dokter Corries nieuwste video

Dokter Corrie Show in 2015 | Rutgers

Dokter Corrie leert alles over maandverband en tampons. En wat weten jongens eigenlijk over ongesteldheid? Aflevering 6: Grenzen aangeven. Deze aflevering van Dokter Corrie gaat over het aangeven van grenzen. Hoe doe je dat? Dokter Corrie bezoekt een training van Marietje Kessel waar ze dit aan kinderen leren Dokter Corrie maakt op een onorthodoxe manier alles rond seksualiteit en relaties bespreekbaar. Iemand moet het doen. Want praten over seksualiteit met kinderen vinden ouders en leerkrachten nog altijd moeilijk. Dokter Corrie kan daarbij een handreiking geven. Dokter Corrie geeft antwoord, eerlijk en onverbloemd, op vragen zoals kinderen ze. Na een keer of vier uitleggen staat het erop, mag ik nog even met Dokter Corrie op de foto en dan weer terug naar Leiden. Ontzettend leuk om een keer achter de schermen bij de televisie te mogen kijken! De aflevering wordt zondag 10 mei om 18.15 uur uitgezonden op Zapp. Bekijk de trailer hier Dokter Corrie is vooral bekend onder schoolgaande kinderen, nieuwsgierige pubers en boze ouders. Dokter Corrie (vertolkt door Martine Sandifort) begon haar carrière als Nederlands grappigste sekspert bij SchoolTV waar ze wekelijks met haar show te zien was

De makers zijn blij met alle aandacht rond Dokter Corrie omdat er zo een discussie op gang komt over zorgvuldige en volledige seksuele vorming. Staatssecretaris Sander Dekker (Media) heeft vanwege de ophef over het SchoolTV Weekjournaal een paar afleveringen teruggekeken en is tot de conclusie gekomen dat de seksuele voorlichting van Dokter Corrie informatief en best grappig is De Dokter Corrie Show heeft de Seks & Media Prijs 2015 gewonnen met aan aflevering over masturberen Rotterdam, 20151127 -- VRIJDAG 27 NOVEMBER 2015 - De aflevering van de Dokter Corrie Show over masturberen is vandaag onderscheiden met de Seks & Media Prijs 2015 van de Nederlandse Wetenchappelijke Vereniging voor Seksuologie (NVVS) Alle verhalen. Kijk Alle afleveringen. Luister Alle podcasts. Ontmoet Alles over Meet ups. Leer Tegenlicht voor het onderwijs . dit seizoen bij tegenlicht. Vooruitblik Dit kun je de komende tijd van ons verwachten. Zondag 22:05 NPO De Ketnet-website gebruikt cookies om de site nog leuker te maken. Nee, dat zijn geen koekjes om op te eten! Klik en ontdek wat cookies precies zijn

Schooltv: De Dokter Corrie Show - Hormone

Bekijk volledige afleveringen van onze programma's op GoPlay 3 oktober 2019 - Op vrijdag 4 oktober start op Ketnet een nieuwe reeks afleveringen van De dokter Bea show. Dokter Bea gaat in haar show vrank en vrij en met veel humor op zoek naar antwoorden op concrete vragen van kinderen over alles wat te maken heeft met hun lichaam, seksualiteit, liefde en relaties Follow Dokter Corrie's Instagram account to see all 200 of their photos and videos In de eerste aflevering van Wetsdokters vertelt Dokter Evy De Boosere over een zaak in de rand van Brussel in 2011. Het begint met een oproep voor een roofmoord. Een oude dame ligt dood naast haar sofa. Haar man ligt bloedend in de badkamer. Maar de zaak krijgt een heel vreemde wending. En Dokter Wim Develter vertelt over.

Uitzending gemist De Dokter Corrie Show, Piemels op

Dokter Corrie, gespeeld door Martine Sandifort, geeft in SchoolTV Weekjournaal seksuele voorlichting aan groep 7 en 8. De ouders die nu actie voeren, vinden dat die voorlichting thuis moet gebeuren en niet in grappige televisiestukjes. Dokter Corrie ontvangt in elke aflevering een gast. Die vertelt over zijn of haar ervaringen met liefde en seks. Ze noemt op televisie dingen gewoon bij hun. Nu krijgt Dokter Corrie een eigen show. 20 minuten 'seksles' De Dokter Corrie Show, bedoelt voor kinderen uit groep 7 en 8, is vanaf januari te zien bij NPO Zapp. Tijdens iedere aflevering van 20 minuten beantwoordt Corrie op geheel eigen wijze kijkersvragen en praat met BN'ers over seksualiteit Momenteel hebben we 16 uitzendingen in ons archief, waarvan de eerste in december 2019 is uitgezonden. Heb je een uitzending gemist van De Dokter Bea Show en wil je dat in het vervolg voorkomen? Voeg De Dokter Bea Show toe aan je favorieten en stel een alarm in. Zo kunnen wij je gratis via e-mail op de hoogte houden van nieuwe afleveringen. Handig Dokter Corrie Nu nog beter uw les voorbereiden over dokter Corrie? Bekijk dan elke donderdag vanaf 14.00 uur de nieuwste aflevering in de rubriek over pubertijd in het Schooltv-weekjournaal

Hoe moet je flirten? De Dokter Corrie Show - YouTub

Update: er is nu ook een Dokter Corrie moet blijven-petitie. Update met reactie staatssecretaris Dekker: Staatssecretaris Sander Dekker (Media) heeft vanwege de ophef over het Schooltv Weekjournaal een paar afleveringen teruggekeken en is tot de conclusie gekomen dat de seksuele voorlichting van Dokter Corrie informatief en best grappig is In Vroeger & Zo speciaal: 13 in de Oorlog staat in elke aflevering één kind centraal dat zijn of haar verhaal vertelt. Door de ogen van Dirk, Hans, Corrie, Els, Roos, Kaat en Jurgen beleven je leerlingen steeds een ander aspect van de oorlog.Door de presentatie vanaf historische locaties en het afwisselen van authentieke archiefbeelden en aangrijpende dramascènes wordt de Tweede. Hij kruipt in de huid van Dokter Sven waar Dokter Corrie stiekem een crush op heeft. De Dokter Corrie Show keert zondag 17 april terug bij de NTR op NPO Zapp met acht nieuwe afleveringen In de Dokter Corrie Show geeft Dokter Corrie, vertolkt door Martine Sandifort, wekelijks seksuele voorlichting aan kinderen vanaf 9 jaar. In de komende aflevering gaat het over homoseksualiteit, een onderwerp dat kinderen vaak niet zo makkelijk bespreken met ouders, vrienden en klasgenoten Wanneer je in de puberteit komt, is dat niet altijd even gemakkelijk. Je gezicht wordt een mijnenveld van puisten, plots zijn er vooraan twee muggenbeten, of je wil wel een baard op je kin maar krijgt er een in je keel. In deze aflevering vertelt Dokter Bea wat er allemaal gebeurt tijdens de puberteit. Ze spreekt ook af met psychotherapeute Semiye Tas. Zij kent veel van het puberbrein en legt.

De Dokter Corrie Show keert zondag 17 april terug bij de NTR op NPO Zapp met acht nieuwe afleveringen. In het programma geeft Martine Sandifort seksuele voorlichting aan kinderen vanaf negen jaar en beantwoordt zij vragen over puberteit, relaties en seksualiteit Dr. Corrie, de tv-rubriek van NTR Schooltv, die op een gezonde hedendaagse manier voorlichting geeft aan kinderen uit groep 7 & 8 m.b.t. puberteit, seksualiteit en relaties moet BLIJVEN! De rubriek heeft een gezonde visie op puberteit, seksualiteit en relaties die door vele ouders gedeeld wordt. Ook is gebleken dat Dr.Corrie deze doelgroep echt aanspreekt. Seksuele voorlichting roept vaak. Dokter Corrie geeft antwoord, Niki Padidar, De Harmonie Dokter Corrie neemt geen blad voor de mond, dat heeft ze al bewezen in haar TV programma 'De Dokter Corrie show', waarin Martine Sandifort in de rol van Dokter Corrie openhartig vragen beantwoordt en informatie geeft over seksualiteit en alles wat daarmee te maken heeft In De dokter Bea show geeft dokter Bea antwoord op alle vragen van de kijkers over de puberteit en seksualiteit. Elke vraag kan en mag, want in De dokter Bea show is geen vraag te gek! Je vindt bij elke aflevering van dokter Bea een digitaal module met telkens een variatie aan werkvormen

Dokter Deen kijken? Dokter Deen is een Nederlandse serie uit 2012. De serie ging in première op 30 januari. De dramaserie is opgenomen op Vlieland en uitgezonden door Nederland 1. De televisieserie van Omroep Max is bedacht door Edwin de Vries en Simone Kome van Breugel De aflevering bekijk je op het internet. Gebruik het lesmateriaal online of offline. Online werken met het lesmateriaal. Open de module naar keuze. Elke module start met een aflevering van de dokter Bea Show. Die duurt ongeveer 26 minuten. Na de aflevering kan je aan de slag met online oefeningen

Welkom - Dokter Corrie

Rik van de Westelaken zit deze week in de wachtkamer bij Dokter Corrie. De journaalpresentator doet haar in de aflevering over homoseksualiteit uit de doeken hoe hij uit de kast is gekomen 'Dokter Corrie geeft antwoord', Over puberteit, ssss ssseks ssseksualiteit en relaties, geen vraag is te gek, sieren de kaft. Naast een foto van Martine Sandifort, vertolker van Dokter Corrie, natuurlijk en niet te vergeten een uitklappiemel, blootmemory, het puberpanel, de bijlage voor Ouders en stickers overigens Bekijk aflevering 1. Over Dokter Corrie. Dokter Corrie, gespeeld door Martine Sandifort, is een televisiedokter die kinderen vanaf 9 jaar voorlichting geeft over puberteit, relaties en seksualiteit. Rutgers, kenniscentrum seksualiteit adviseert de NTR, producent van Dokter Corrie,.

Dokter Corrie's Eerste Keren Podcast Alle afleveringen

Doctor Foster kijken? Doctor Foster is een dramaserie uit Groot-Brittannië. Deze serie is te zien vanaf 9 september 2014. De Britse serie is opgenomen in Hertfordshire in Engeland. De afleveringen zijn uitgezonden door BBC One.In Nederland is de serie onderdeel van het aanbod van Netflix.. De serie is geschreven door Mike Bartlett Alle ouders die zich herkennen in het feit dat dokter Corrie ongehoord is vanwege het, vanuit de overheid, opdringen van een bepaalde visie of die dokter Corrie ongepast vinden vanwege de stijl waarop het gebeurt, nodigen we uit zich aan te sluiten Het laatste nieuws met duiding van redacteuren, achtergronden, columns, opinie, wetenschap, en recensies van kunst & cultuur door Het Parool

De Dokter Corrie Show Gemist? Bekijk hier de uitzending

  1. Wil jij de maandelijkse nieuwsbrief van Het Klokhuis ontvangen? Inschrijve
  2. Aflevering 15 dec 2010, 11:20 Prof. dr. Testkees wil weten waar het noorden, het oosten, het zuiden en het westen liggen. Daarom maakt hij een kompas. En hoe kun je tijd meten met zand? Met een zandloper
  3. In de Dokter Corrie Show geeft de dokter, vertolkt door Martine Sandifort, wekelijks seksuele voorlichting aan kinderen vanaf negen jaar. De komende aflevering over homoseksualiteit is zondagavond te zien bij NPO Zapp

Dokter Corrie geeft seksvoorlichting: 'Het mocht niet kinderachtig zijn' Niki Padidar maakte een boek naar het kinderprogramma De Dokter Corrie Show. Met blootmemory en pop-uppiemel die aflevering van zoenen met het skelet was wel de ergste en het is jammer dat die als typerend wordt gezien voor dokter Corrie. Onze 7-jaroge kijkt graag naar het schooltv weekjournaal (thuis), daarom kijk ik mee en ook naar dokter Corrie dus. En ze geeft best wel nuttige informatie Stel een gezondheidsvraag, geef een antwoord of praat mee op Dokter.nl, de grootste online gezondheidscommunity van Nederland

Dokter Corrie geeft antwoord - De Harmoni

  1. HILVERSUM - Dokter Corrie is 'heel blij en trots' dat ze vanaf januari haar eigen Dokter Corrie Show krijgt op NPO Zapp. ''En ik weet ook zeker dat niet iedereen er blij mee zal zijn, maar je kunt.
  2. De Dokter Corrie Show is onderscheiden met de Seks & Media Prijs van dit jaar. Omroep NTR kreeg de award voor een aflevering over masturberen
  3. AFLEVERING 2: De praktijk is officieel geopend en Dokter Elsenbosch ontvangt zijn eerste patiënten. Martinus maakt zich niet geliefd wanneer hij een wachtkamer vol dorpelingen op straat zet omdat ze zijn praktijk aanzien voor het lokale buurtcafé. Wanneer hij ook nog eens zijn assistente Kim ontslaat lijkt het hele dorp zich tegen hem te keren
  4. Nieuw op Ketnet: De dokter Bea show Een programma over puberteit en seksualiteit - vanaf vrijdag 13 oktober. Donderdag 5 oktober 2017 — De dokter Bea show is een nieuw Ketnet-programma voor 9 tot 12-jarigen over puberteit en seksualiteit. Dokter Bea (Eva Van der Gucht) gaat in haar show elke week vrank en vrij en met veel humor op zoek naar antwoorden op concrete vragen van kinderen over.

Dokter Corrie Show, De (2015-2016) Televisieseries en

  1. Dokter Corrie - Wikipedi
  2. De Dokter Corrie Show - Dr
  3. Dokter Corrie trots op eigen show Show AD
  4. Dokter Corrie Show Rutger

Dokter Corrie Show Seksuele vormin

  1. Uitzending gemist van De Dokter Corrie Show
  2. Sara's Mysteries Podcast Alle afleveringen - Luister
  3. Dokter Corrie terug in de 'Week van de Lentekriebels
De Dokter Corrie Show - Erectie - ZappEen korte mediageschiedenis van seksuele voorlichting opSchooltv: Wat gebeurt er in je lichaam als je verliefdNTR: Schooltv - Dokter Corrie: "Eerste erectie" - metSchooltv: De Dokter Corrie Show - Sexy zijnDe Dokter Corrie Show - ZappSchooltv: De Dokter Corrie Show - ZoenenDokter Corrie is tegenstanders dankbaar – Wel
  • Legend of the Blue Sea Season 1.
  • My Lebara.
  • Bedankt voor het vertrouwen Frans.
  • Filmlocaties Amsterdam.
  • Behang vtwonen 2019.
  • Kevin Smith movies.
  • Yamaha mt 700.
  • Showbizz nieuws 2018.
  • Bevrijdingsdag Drachten.
  • IKEA vestigingen Duitsland.
  • Aankomen eten voor slapen.
  • 1 kilo per week afvallen ervaringen.
  • GrabIt exe.
  • Playa de Palma uitgaan.
  • Ferrari tekenen in stappen.
  • L Oreal nachtcreme aanbieding.
  • Restaurant Mondriaan Winterswijk.
  • Jachthaven Woudsend te koop.
  • PNC Championship.
  • Beginnen met gifkikkers.
  • Pieter Derks youtube onderwijs.
  • Berkenstammen afscheiding.
  • Baby wil niet vastgehouden worden.
  • Tweedehand Jeep Compass.
  • Sikkens RIJKS kleuren grijs.
  • Oude computer inleveren voor geld.
  • Parketmondstuk universeel.
  • VW Beetle 2010.
  • Van Lier maattabel.
  • ECMWF forecast.
  • Dame de la Noche plant.
  • Monarch butterflies in europe.
  • Rituals kaarsen outlet.
  • Leger dog tag kopen.
  • Bobcat Goldthwait stem.
  • Haakse hoek berekenen.
  • Vloerplaat teak.
  • Grote oude Rhododendron snoeien.
  • Moment subtract.
  • Werkende Wijvenplan.
  • Vijlen Kasteel.